Júl 16

Miért pont NBQ kannák?

Sokszor felteszik nekünk a kérdést, hogy miért az NBQ kannákkal kezdtük el foglalkozni. A Shopp bezárásával a hazai graffiti élet egy újabb mérföldkőhöz ért. Szerettük volna a graffiti életet életben tartani és újra felvirágoztatni, ezért jött a felismerés, valamit tenni kell.

Úgy döntöttük, hogy hátunk mögött a legnagyobb és legaktívabb hazai graffiti közösséggel, elindítjuk saját online webshopunkat, ahol megfizethető áron kínálunk prémium kannákat. Sajnos rengeteg kanna egyszerűen megfizethetetlen lenne itthon, de nem szerettünk volna minőség rovására olcsó termékeket kínálni. Ekkor találtuk meg a spanyol NBQ kannákat, amely európa egyik legnagyobb festék spray gyárából származik. Ez garantálni tudta a magas minőséget. Mivel a spanyol NBQ-s srácok csak néhány éve kezdtek komolyan belevágni a graffiti sprayk gyártásába, ezért volt néhány hiányosság, amely azonban mára teljesen megszűnt. Így a kínálatban elérhető több, mint 150 színben alacsony nyomású kannák, magas nyomású festékek és számos cap is. Ha kicsit jobban körbenézünk a piacon láthatjuk, hogy az NBQ minőségével a legnevesebb graffiti writerek és street art művészek is 100%-ig meg vannak elégedve. Ezért is mind Magyarországon, mind pedig Európában egyre nagyobb népszerűségnek örvend.
Mi a Fatcap csapatában azt gondoljuk, hogy minőségi szolgáltatással és termékekkel újra fel tudjuk virágoztatni a hazai graffiti életet.