máj 28

Megújult a Fatcap.hu, eltöröltük a szállítási díjakat!

A Fatcap Magyarország legrégebbi és legrelevánsabb graffiti közössége. Célunk már a kezdetektől világos volt:

  • bemutatni a hazai graffiti élet szereplőit,
  • támogatni a hazai kultúrát
  • teret biztosítani a művészeknek a közös kapcsolatteremtésre

2016 óta szorosan együttműködünk az egyik legnagyobb graffiti spray gyártóval az NBQ-val, hogy közösen kedvező árakon tudjunk minőségi kancsókat biztosítani a hazai writereknek. Ennek az együttműködésnek az eredményeképpen született meg a fatcap.hu graffiti webshop. A webshop látogatottsága és népszerűsége már a kezdetekben is hihetetlen volt számunkra. Örömmel tölt el az, hogy budapesti és vidéki meghatározó graffitisek is a Mi áruházunkat használják, ha kanna beszerzésről van szó.

2019 nagy mérföldkő a Fatcap életében. Weboldalunk megújult, raktárkészletünk kibővült és ezzel együtt még kedvezőbb feltételeket biztosítunk a kannák beszerzésére. Mostantól eltöröltük a webshopok nagy ellenségét a szállítási költséget Már elég 6 kannát vásárolnotok és a szállítást Mi álljuk.

Továbbá a több éves tapasztalatunkra hagyatkozva és a rendelések elemzésének felhasználásával megalkottunk kedvezményes pack ajánlatokat a számotokra. Ezzel még gyorsabban és könnyebben hozzájuthattok az általatok kedvelt színekhez, árnyalatokhoz.

Milyenek az NBQ kannák?
Itthon még mindig sokan nem tudják, hogy az NBQ kannák a világ szinte összes pontján megtalálhatóak. Néhány év alatt a graffiti elitjébe verekedték be magukat és egyre több híres graffitist győzött meg az NBQ kancsók minősége. Hazánkban is egyre több üzletben elérhetőek az NBQ flaskák, ezáltal néhány év alatt az itthon legkönnyebben beszerezhető kanna márkává vált, hiszen már országosan közel 20 üzletben megvásárolható.

Te még nem ismered az NBQ kannákat?
Akkor most itt az ideje letesztelni. Nézd végig színkártyánkat és válaszd ki a számodra megfelelő árnyalatokat. Legyen szó alacsony nyomású NBQ slow kannákról vagy akár a magasabb nyomású NBQ fastokról.

Most igazán megéri, hogy kipróbáld az NBQ kannákat és ezzel Te is a Fatcap közösség részesévé válhass!