Értesülj első kézből az akciókról, jamekről

Iratkozz fel a Fatcap official hírlevelére, hogy mindig naprakész infókat kapj a legújabb akciókról, termék promóciókról és jamekről. Ne maradj le a kedvezményekről és egyedi ajánlatokról. Legyél Te is részese Magyarország első és legnépszerűbb graffitis közösségének!

  VÁSÁROLJ PACKOT ÉS A SZÁLLÍTÁSI DÍJAT MI ÁLLJUK

  Vásárolj egyedi pack ajánlataink közül és a szállítási díjra már nem lesz gondod. Ha nem tetszenek az előre összeállított packok, az se para, hiszen már 6 bármilyen kanna vásárlása esetén választhatod az ingyenes házhoz szállítást. A rendelésed leadását követő 1-2 munkanapon belül pedig már kézhez is kapod a festék sprayket.

  Mi ezzel támogatjuk a hazai graffiti életet!

  Helyi jamet szerveznél a CREW-val?

  Ha úgy döntöttetek jamelnétek egyet és szükségetek lenne kannákra, akkor választhattok a pack ajánlataink közül, de ha az nem nyeri el tetszéseteket, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével, amelyben írjátok le, hogy kb hány kannára lenne szükségetek, mikor és hol lenne a jam. Mi a lehető leggyorsabban elkészítjük számotokra egyedi ajánlatunkat.

  Bevásárolnál a szezon kezdésre?

  Ha úgy döntöttél, hogy kihagynád az állandó kanna utáni rohangálást és inkább egyben intéznéd a vásárlást, akkor válaszd Master pack ajánlatunkat. Ha egyedi ajánlatra van szükséged, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, amelyben írd meg pontosan mire lenne szükséged és Mi készítünk számodra egy egyedi ajánlatot.